logo rannet

Aluminium ramen en deuren herstellen

Tijdens bouwwerkzaamheden, inbraak of andere omstandigheden kunnen aluminium uw ramen en deuren beschadigen. Rannet heeft vele jaren ervaring als het gaat om aluminium ramen en deuren herstellen.

Zo voeren wij grote opdrachten uit, maar ook dagprojecten waarbij we binnen één dag uw aluminium ramen en deuren herstellen. Met onze werkwijze en kwalitatief hoogwaardige producten hebben we al vele klanten geholpen met herstelwerk en onderhoudsbeurten voor zowel aluminium als stalen ramen en deuren.

Aluminium ramen en deuren herstellen door Rannet

Aluminium ramen en deuren gaan over het algemeen lang mee. Zo is heeft het materiaal een langere levensduur dan hout of kunststof. Vaak wordt dit duurzame materiaal voor kozijnen.

Wanneer uw aluminium ramen en deuren zijn beschadigd zijn, is dat vaak moeilijk zelf te herstellen. Om die reden adviseren wij dit door een professional te doen. Rannet voorziet uw aluminium ramen en deuren van onderhoud en herstel.

Veelvoorkomende problemen

Over het algemeen zijn aluminium kozijnen en ramen niet snel te beschadigen. Toch komen we schades in verschillende vormen tegen. Er zijn verschillende factoren waarom uw aluminium ramen en deuren beschadigd raken en hersteld moeten worden. De meest voorkomende oorzaken zijn:

  • Inbraakschade
  • Corrosie
  • Verkleuring
  • Vocht en tocht
  • Bouwschade
  • Slijtage

Onze werkwijze

Allereerst maken we graag kennis om te kijken hoe wij uw probleem kunnen oplossen. U kunt eenvoudig contact opnemen en uw schade naar ons toesturen. Op basis van uw vraag kijken we hoe schade van uw ramen en deuren het beste hersteld kan worden. Vervolgens maken we een afspraak om langs te komen. Wij zullen de benodigde hoogwaardige materialen meenemen om uw schade op locatie te herstellen. Zo kunnen we in één dag uw aluminium ramen en deuren herstellen.

Mocht het om een groter project gaan, dan geven wij vooraf een indicatie hoe lang wij met het herstel bezig zijn. Heeft u speciale wensen voor een bepaalde kleur? Dan kan Rannet daarvoor zorgen. Wij zorgen ervoor dat uw ramen en deuren hersteld worden en deze weer in nieuwe staat verkeren.

Onderhoud voor aluminium ramen en deuren

Om schade te voorkomen en uw aluminium ramen en deuren in goede staat te houden adviseren wij dit te regelmatig onderhouden. Zoals eerder beschreven zijn er verschillende factoren die slechte invloed kunnen hebben op uw aluminium ramen en deuren. Om die reden is het verstandig om uw aluminium ramen en deuren eens in de zoveel tijd te voorzien van onderhoud. Naast herstelwerkzaamheden zijn we bij Rannet specialist in het onderhoud van aluminium ramen en deuren.

Aluminium kozijnen hersteld en gespoten

Bouwschadeherstel in Dongen

Garagedeur spuiten

Geanodiseerd zetwerk hersteld

Aluminium ramen en deuren herstellen

Uw specialist voor reparatie en onderhoud aan de coatingen

Bij Rannet zijn we gespecialiseerd in het onderhouden of herstellen van de coating aan aluminium ramen en deuren. Dagelijks voeren wij verschillende reparaties uit. Denk daarbij aan deuren, schuifpuien of aluminium kozijnen repareren.

Zo bieden wij herstelwerk voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Deze service bieden wij landelijk.

Veelgestelde vragen omtrent aluminium ramen en deuren

De duur van het herstelwerk aan aluminium ramen en deuren hangt af van de aard en omvang van de schade, evenals de beschikbaarheid van eventuele benodigde onderdelen. Kleine reparaties, zoals het herstellen van krassen of deuken, kunnen meestal binnen enkele uren worden uitgevoerd. Meer uitgebreide reparaties, zoals het vervangen van beschadigde delen, kunnen enkele dagen in beslag nemen, afhankelijk van de omvang van het werk en de beschikbaarheid van onderdelen. Het is raadzaam om een professionele beoordeling te laten uitvoeren om een nauwkeurige schatting te krijgen van de tijd die nodig is voor het herstelwerk aan uw aluminium ramen en deuren.

Het onderhouden van aluminium ramen en deuren is belangrijk om de levensduur van uw ramen en deuren te verlengen, de esthetische uitstraling te behouden en om de veiligheid en functionaliteit te waarborgen. Regulier onderhoud kan helpen bij het voorkomen van schade door weersinvloeden, corrosie, slijtage en andere factoren. Door tijdig onderhoud uit te voeren, kunnen kleine problemen worden opgelost voordat ze groter worden en kostbare reparaties vereisen. Bovendien kan het regelmatig onderhouden van uw aluminium ramen en deuren de energie-efficiëntie verhogen en de kosten voor verwarming en koeling verlagen.

 

De benodigde reparatie voor aluminium ramen en deuren hangt af van de aard en omvang van de schade. Enkele veelvoorkomende reparaties zijn het herstellen van krassen, deuken of scheuren in het aluminium frame, het vervangen van beschadigd glas of het repareren van defecte sluitmechanismen en scharnieren. Het is belangrijk om een professionele beoordeling te laten uitvoeren om de juiste reparatie te bepalen en verdere schade te voorkomen. Ook kan een periodiek onderhoud de slijtage en de schade voorkomen en de levensduur van uw aluminium ramen en deuren verlengen.