logo rannet

Bouwschadeherstel

Rannet is al ruime tijd actief op als gaat om bouwschadeherstel. Wij helpen verschillende opdrachtgevers bij het herstellen van uiteenlopende bouwschades.

Bouwschadeherstel

Bouwschade? Wij herstellen alle schades

Het komt regelmatig voor dat er schades ontstaan tijdens de bouw. Zo kunnen er schades voorkomen bij gevels, kozijnen en zetwerk. Rannet biedt hiervoor de oplossing. Onze specialisten kunnen alle RAL/NCS/geanodiseerde materialen herstellen op locatie. Dit doen wij voor zowel kleine als grote projecten.

Aluminium kozijnen, deuren of zetwerk

Hebben uw aluminium deuren, kozijnen of zetwerk onverhoopt schade opgelopen? Rannet biedt schadeherstel op vakkundige wijze. Wij zorgen voor een perfect resultaat dat aansluit aan de naastliggende deuren, kozijnen en/of zetwerk.

Welke techniek wij toepassen voor het herstel, is afhankelijk van de voorbehandeling van de kozijnen. Rannet kan uw aluminium ramen en deuren herstellen. De kozijnen kunnen bijvoorbeeld gespoten, geanodiseerd of gecoat zijn. Ook behoudt u na de reparatie de fabrieksgarantie op uw aluminiumdeur, kozijn of zetwerk.

Na een behandeling is de schade vrijwel onzichtbaar en oogt uw zetwerk weer als nieuw. Wilt u uw kozijnen een nieuwe uitstraling geven? Dan kunt u ons ook inschakelen om uw kozijnen te renoveren.

Geanodiseerd aluminium herstellen

Bent u op zoek naar een specialist die geanodiseerd aluminium kan herstellen? Bij Rannet maken we gebruik van een herstelcoating om het beschadigde aluminium te behandelen en te spuiten. Denk daarbij aan het het herstellen van krassen, deuken, bouwschades of inbraakschades.

Aluminium kozijnen herstellen

Het kan voorkomen dat uw kozijnen hersteld moeten worden bij brandschade, inbraakschade of bouwschade. Bij Rannet zijn we gespecialiseerd in bouwschadeherstel en kunnen met onze expertise uw kozijnen repareren. Zo zorgen we ervoor dat de schade na het herstel niet meer zichtbaar is. Op die manier bespaart u kosten omdat er geen volledige vervanging nodig is. Onze specialisten kunnen op locatie uw kozijnen herstellen. Wij als bouwschadeherstel bedrijf staan klaar om de meest uiteenlopende schades te herstellen. Denk bijvoorbeeld aan uw aluminium kozijnen repareren.

Bouwschade voorkomen?

Wanneer er bouwschade ontstaat is natuurlijk erg vervelend. Het kan natuurlijk voorkomen dat er tijdens het bouwproces schades aan bijvoorbeeld kozijnen of gevels ontstaan. Wanneer u schade wilt voorkomen is het belangrijk om te weten hoe u dit doet. Bij Rannet geven we graag deskundig advies over het voorkomen van bouwschades. Om ervoor te zorgen dat de oppervlakten niet beschadigen kunt u gebruik maken van beschermfolie. Deze folie wordt opgespoten en droogt uit tot afpelbare folie. Met de inzet van deze beschermfolie kunt u beton, aluminium, pvc-profielen, glas en andere materialen beschermen. Bij Rannet helpen we graag bij het aanbrengen van de beschermende folie.

Aluminium kozijnen hersteld en gespoten

Bouwschadeherstel in Dongen

Garagedeur spuiten

Geanodiseerd zetwerk hersteld

Bouwschadeherstel bij Rannet

Wenst u Rannet als bouwschadeherstel specialist in te schakelen voor het herstellen van uw schades? Wij staan graag voor u klaar. U kunt een afspraak met ons maken door te bellen naar 06-34130384 of te mailen via info@rannet.nl. Twijfelt u of uw materialen hersteld kunnen worden? Wij geven u graag vrijblijvend advies. Voor ons is geen schade te gek.

Veelgestelde vragen

Bouwschadeherstel verwijst naar het proces van het repareren en herstellen van schade aan gebouwen als gevolg van verschillende factoren, zoals ongevallen, natuurrampen, constructiefouten of veroudering.

Bouwschade kan variëren van kleine beschadigingen, zoals scheuren in muren of vloeren, tot ernstige schade zoals ingestorte daken, verzakte funderingen of structurele instabiliteit.

Ja, het is sterk aanbevolen om een professioneel bouwbedrijf of aannemer in te schakelen voor bouwschadeherstel. Zij hebben de expertise, ervaring en middelen om de schade op de juiste manier te evalueren en te herstellen.

Het is meestal raadzaam om een professional in te schakelen voor gevelschadeherstel. Een ervaren vakman heeft de kennis, vaardigheden en apparatuur om de reparaties veilig en effectief uit te voeren.

Regelmatig onderhoud van de gevel kan helpen om schade te voorkomen. Dit omvat het inspecteren van de gevel op tekenen van schade, het schoonmaken van vuil en puin, het bijwerken van verflagen en het nemen van maatregelen om vochtproblemen te voorkomen.

De duur van bouwschadeherstel varieert afhankelijk van de omvang van de schade en de complexiteit van de reparaties. Het kan variëren van enkele dagen tot weken of zelfs maanden, afhankelijk van de situatie.