Bouwschadeherstel

Rannet is al ruime tijd actief op als gaat om bouwschadeherstel. Wij helpen verschillende opdrachtgevers bij het herstellen van uiteenlopende bouwschades.

Bouwschadeherstel

Rannet is al ruime tijd actief op als gaat om bouwschadeherstel. Wij helpen verschillende opdrachtgevers bij het herstellen van uiteenlopende bouwschades.

Gevelschadeherstel

Het komt regelmatig voor dat er schade ontstaat aan de gevel. Dit gebeurt bijvoorbeeld bij een stalen of aluminium gevelbeplating. Wij als schadeherstel specialist bieden de juiste oplossing voor uiteenlopende gevelschades. Zo zorgen we ervoor dat de oppervlaktes worden herstelt door middel van professionele spuitwerkzaamheden.

Bij Rannet kunnen ongeacht de beschadiging, kleur of coating uw schade herstellen. In samenwerking geven wij vakkundig advies om zo tot een mooi eindresultaat te komen.

Kozijn herstel

Het kan voorkomen dat uw kozijnen hersteld moeten worden bij brandschade, inbraakschade of bouwschade. Bij Rannet zijn we gespecialiseerd in bouwschadeherstel en kunnen met onze expertise uw kozijnen repareren. Zo zorgen we ervoor dat de schade na het herstel niet meer zichtbaar is. Op die manier bespaart u kosten omdat er geen volledige vervanging nodig is. Onze specialisten kunnen op locatie uw kozijnen herstellen. Wij als bouwschadeherstel bedrijf staan klaar om de meest uiteenlopende schades aan uw kozijn repareren. Denk bijvoorbeeld aan het herstellen van aluminium kozijnen.

Keuken herstel

Is uw keuken beschadigd? Wij helpen u graag met het herstellen van uw keuken. Naast bouwschadeherstel kunnen onze vaklieden ervoor zorgen dat uw keuken weer in nieuwe staat verkeert. We zien veel schades voorkomen bij keukenfronten, keukenkastjes of het aanrechtblad. Om te voorkomen dat u alles moet vervangen zorgen wij ervoor dat we uw keuken hersteld wordt. Op die manier bespaart u kosten. We komen graag bij u langs om uw keuken te herstellen en ervoor te zorgen dat de schade niet meer zichtbaar is.

Bouwschade voorkomen?

Wanneer er bouwschade ontstaat is natuurlijk erg vervelend. Het kan natuurlijk voorkomen dat er tijdens het bouwproces schades aan bijvoorbeeld kozijnen of gevels ontstaan. Wanneer u schade wilt voorkomen is het belangrijk om te weten hoe u dit doet. Bij Rannet geven we graag deskundig advies over het voorkomen van bouwschades. Om ervoor te zorgen dat de oppervlakten niet beschadigen kunt u gebruik maken van beschermfolie. Deze folie wordt opgespoten en droogt uit tot afpelbare folie. Met de inzet van deze beschermfolie kunt u beton, aluminium, pvc-profielen, glas en andere materialen beschermen. Bij Rannet helpen we graag bij het aanbrengen van de beschermende folie.

Bouwschadeherstel bij Rannet

Wenst u Rannet als bouwschadeherstel specialist in te schakelen voor het herstellen van uw schades? Wij staan graag voor u klaar. U kunt een afspraak met ons maken door te bellen naar 06-34130384 of te mailen via info@rannet.nl. Twijfelt u of uw materialen hersteld kunnen worden? Wij geven u graag vrijblijvend advies. Voor ons is geen schade te gek.