logo rannet

Wij herstellen uw gevelschade

Wanneer u als aannemer bezig bent met de montage, dan wilt u graag een mooi resultaat realiseren. Als er iets beschadigt tijdens de bouw dan is het belangrijk dat de schade op vakkundige wijze hersteld wordt. Voor schadeherstel kunt op ons rekenen. Rannet helpt u graag bij gevelschadeherstel.

gevelschadeherstel

Gevelschadeherstel

Het komt regelmatig voor dat er schade ontstaat aan de gevel. Dit gebeurt bijvoorbeeld bij een stalen of aluminium gevelbeplating. Wij als schadeherstel specialist bieden de juiste oplossing voor uiteenlopende gevelschades. Zo zorgen we ervoor dat de oppervlaktes worden herstelt door middel van professionele spuitwerkzaamheden.

Bij Rannet kunnen ongeacht de beschadiging, kleur of coating uw schade herstellen. In samenwerking geven wij vakkundig advies om zo tot een mooi eindresultaat te komen.

Damwanden & Sanwichpanelen

Damwanden spuiten of sandwichpanelen herstellen? Damwanden en sandwichpanelen zijn vaak erg moeilijk te vervangen als deze eenmaal gemonteerd zijn. Helaas worden deze wel erg snel beschadigd tijdens of na de bouw. Wij van Rannet kunnen alle soorten wanden spuiten en panelen op vakkundige wijze herstellen naar nieuwstaat.

Damwanden spuiten? Onze werkwijze, de kwaliteit van de lak en de laagdikte zorgen voor een duurzaam herstel. Daarom blijft de kwaliteit en de levensduur van het oorspronkelijke product gewaarborgd.

Een nieuwe uitstraling

Krassen en deuken aan uw gevel kunnen invloed hebben op de uitstraling van uw pand. Gezien de uitstraling van uw pand belangrijk is voor het oog bieden we bij Rannet de oplossing om uw gevel in nieuwe staat te brengen. Zo zorgen we ervoor dat alles wordt voorbereid en we een mooi eindresultaat kunnen opleveren.

Het herstellen van gevelschade doen we zowel voor bedrijven als particulieren. Allereerst komen we langs om de schade op te meten zodat we de beste oplossing kunnen bieden die bij uw situatie past. We maken graag kennis.

Hulp nodig bij gevelschadeherstel?

Bij Rannet helpen wij u graag met gevelschadeherstel. Naast gevelschadeherstel kunnen wij aluminium kozijnen opknappen, damwanden spuiten of uw garagedeur spuiten en garagedeur renoveren. 

Aluminium kozijnen hersteld en gespoten

Bouwschadeherstel in Dongen

Garagedeur spuiten

Geanodiseerd zetwerk hersteld

Veelgestelde vragen

Gevelschadeherstel verwijst naar het proces van het repareren en herstellen van beschadigde gevels van gebouwen. Dit kan schade door weersinvloeden, veroudering, ongevallen of andere factoren omvatten.

Gevelschade kan verschillende vormen aannemen, zoals scheuren, afbrokkelend pleisterwerk, losse bakstenen, vochtophoping, verkleuring en graffiti.

Het herstelproces varieert afhankelijk van de aard en ernst van de schade. Het kan onder meer het reinigen van de gevel, reparatie van scheuren, vervanging van beschadigde bakstenen, pleisterwerk en schilderen omvatten.

Het is meestal raadzaam om een professional in te schakelen voor gevelschadeherstel. Een ervaren vakman heeft de kennis, vaardigheden en apparatuur om de reparaties veilig en effectief uit te voeren.

Regelmatig onderhoud van de gevel kan helpen om schade te voorkomen. Dit omvat het inspecteren van de gevel op tekenen van schade, het schoonmaken van vuil en puin, het bijwerken van verflagen en het nemen van maatregelen om vochtproblemen te voorkomen.