logo rannet

Over ons

In 2007 ben ik (Remon Groothedde) begonnen in de autoschade. Ik heb hier veel kennis opgedaan en verschillende diploma’s behaald als autospuiter. Vervolgens heb ik diverse cursussen gevolgd bij Akzo Nobel in Sassenheim. Met deze cursussen heb ik mij verder gespecialiseerd in spotrepairs en kleurtechniek.

Met alle kennis en ervaring die ik heb opgedaan ben ik in 2016 gestart met mijn eigen onderneming. Ik heb mijn ervaring in de kritische autoschadewereld meegenomen naar de industriële kant van het vak. Rannet focust zich voornamelijk op het gevelschadeherstel van kozijnen, gevelbeplating, keukens en garagedeuren. Voor ieder probleem vinden wij een geschikte oplossing in samenwerking met de contacten uit de autoschadebranche.

Onze werkwijze

1. Overleg

We maken graag kennis. Hierin bespreken we de situatie en wat uw behoefte is. Er wordt overlegd wat er precies moet gebeuren om de schade te herstellen en wat u kunt verwachten qua kosten en tijd.

2. Voorbereiding

Wij zorgen ervoor dat alle materialen besteld worden indien nodig halen wij een kleurstaal bij u op.
 

3. Kleurmeting

Voordat we aan de klus beginnen zorgen wij ervoor dat de kleur op orde is zodat we niet voor verassingen staan.
 

4. Herstellen

Wij herstellen de schade zoals afgesproken is.
 

5. Afwerking

Voordat we de klus verlaten laten u en de klant de schade beoordelen. Zo zorgen we ervoor dat wij uw verwachtingen nakomen.
 

Gevelschadeherstel

Heeft u gecoate of geanodiseerd aluminium, schade opgelopen? Of zijn uw sandwichpanelen of garagedeuren beschadigd? Rannet is gespecialiseerd om dit op de juiste wijze te herstellen. Wij helpen u graag bij gevelschade.

Renovatie spuitwerk

Heeft uw gevelbeplating beschadigingen opgelopen? Of is uw gevelbeplating verweerd door de zon? Schadeservice Rannet zorgt voor het juiste gevelbeplating herstel met een reparatie die past bij uw beplating.

Aluminium kozijnen hersteld en gespoten

Bouwschadeherstel in Dongen

Garagedeur spuiten

Geanodiseerd zetwerk hersteld