logo rannet

Beschermde coating

Met onze beschermde coating behoudt u de mooie afwerking en voorkomt u schade met gecoat aluminium. Wilt u de oude laklaag op uw garagedeur, kozijn of gevel beschermen met behulp van een beschermende coating?

Beschermde coating

Wilt u de oude laklaag op uw garagedeur, kozijn of gevel beschermen met behulp van een beschermende coating? Of wilt u de glans van de lak weer in originele staat brengen? Bij Rannet hebben wij een passende oplossing gevonden. Om de oude laklaag te herstellen en weer te laten glanzen, maken wij gebruik van Nitocoating.

Nitocoating is een transparante of kleurbeschermende coating die de levensduur en de glans van de laklaag op uw gevel, garagedeur of kozijn verlengt. Daarnaast heeft de coating een kleurherstellende werking, waardoor de oude coating met zijn verweerde kleur er weer als nieuw uit komt te zien. Wilt u ook een beschermende coating aan laten brengen over kozijn, garagedeur of gevel? Neem dan contact op met Rannet en maak een afspraak.

Waarom uw kozijnen, gevel of garagedeur laten behandelen?

Een garagedeur, kozijn of gevel heeft veel te verduren. Ze kunnen niet alleen beschadigingen oplopen tijdens dagelijks gebruik, maar hebben ook veel te verduren van wind, water en zon. Na verloop van tijd zal de verflaag op uw deur, gevel of kozijn verkleuren en verslechteren. Wanneer uw oude gevel verkleurd is door de zon, uw kozijn is aangetast door het weer of uw garagedeur beschadigingen heeft opgelopen door gebruik, is nitocoat de juiste oplossing. Door nitocoating toe te passen, wordt de oude verflaag van uw kozijn, garagedeur of gevel weer hersteld. Uw aluminium kozijnen repareren? Gecoat aluminium zorgt voor een mooie afwerking en voorkomt beschadiging op de lange termijn.

De toepassing van nitocoat

Bij welke ondergrond kan Nitocoat precies worden toegepast? Nitocoat is een permanente, transparante en kleurherstellende coating, die bedoeld is voor niet poreuze ondergronden. Hierbij kunt u denken aan gecoat aluminium, RVS, gecoate ondergronden, kunststof en trespa. Gevels, kozijnen en garagedeuren worden ook gemaakt van deze niet poreuze materialen. Nitocoat kan daarom prima worden toegepast op deze ondergronden.

De werkwijze

Nitocoat kan zowel op kleine als grote oppervlakken worden toegepast. De werkwijze die wij hanteren, hangt af van de grootte van het oppervlak. Voordat wij aan de slag gaan met de Nitocoat, zullen wij het oppervlak eerst voorbehandelen. Eerst wordt het oppervlak goed gereinigd. Na het reinigen wordt het oppervlak volledig gedroogd en ontvet. Vervolgens zullen wij aan de slag gaan met het aanbrengen van de coating. Dit wordt zeer precies en met de juiste hoeveelheid gedaan voor een optimaal resultaat.

Na het aanbrengen van de Nitocoat, zal er binnen circa 15 minuten een chemische reactie ontstaan. Na een uur is de coating stofdroog, na 24 uur belastbaar en na zeven dagen volledig doorgehard. Na de behandeling is uw gevel, kozijn of garagedeur optimaal beschermd en zal hij zijn oude kleur weer terughebben.

De eigenschappen van beschermde coating

Welke eigenschappen heeft Nitocoat? Dit is een beschermende coating, die er voor zorgt dat de ondergrond niet kan worden aangetast door oplosmiddelen, graffiti, vetten en chemicaliën. Het maakt de ondergrond resistent tegen erosie en corrosie. Uw gevel, kozijn of garagedeur wordt met deze beschermende laag dus niet langer aangetast door wind, water en zon. Daarnaast zal er ook geen oxidatie meer optreden. De Nitocoat is resistent tot een temperatuur tot ca 250 °C. Tenslotte is de coating in staat om de kleur uit de verweerde ondergrond op te halen.

Aluminium kozijnen hersteld en gespoten

Bouwschadeherstel in Dongen

Garagedeur spuiten

Geanodiseerd zetwerk hersteld

Rannet inschakelen

Wilt u Rannet inschakelen voor het aanbrengen van beschermende coating? Of heeft u behoefte aan meer informatie? Bel ons via 06-34130384 of stuur een mail via info@rannet.nl. Twijfelt u of uw gevel, garagedeur of kozijn nog hersteld kan worden? Neem dan contact op met onze specialist voor vrijblijvend advies. U kunt ons zelfs langs laten komen om een proefstuk te laten maken. Wij helpen u graag om uw gevel, kozijn of garagedeur te voorzien van een beschermende coating.