logo rannet

Damwanden spuiten

damwand spuiten

Waarom damwanden spuiten?

Belangrijk is dat uw bedrijfspand goed onderhouden wordt. Er zijn verschillende factoren waarom het nodig is om uw damwanden te laten spuiten. Denk bijvoorbeeld aan weersomstandigheden die corrosie kunnen veroorzaken aan uw damwand. Om uw damwandplaten goed te onderhouden is het van belang dat de juiste coating wordt aangebracht. Daarnaast is het spuiten van uw damwanden een stuk voordeliger dan het aanschaffen van nieuwe damwandplaten. Daarvoor is het aan te raden om gebruik te maken van hoogwaardige coating. Zo kunt u op lange termijn profiteren van de frisse uitstraling van uw bedrijfspand.

Voordelen van damwanden spuiten

Een damwand spuiten heeft meerdere voordelen. Uiteraard geven wij advies over hoe u optimaal kan profiteren van de voordelen van het spuiten van uw damwand. Het spuiten van damwanden brengt de volgende voordelen met zich mee:

  • Voordeliger dan het aanschaffen van nieuwe damwandplaten
  • Verhoging waarde van pand
  • Spuiten gaat snel en is duurzaam
  • Persoonlijke deskundig advies
  • Frisse uitstraling van uw bedrijfspand

Damwanden spuiten, hoe werkt dat?

Voordat we aan de slag gaan met het spuiten van uw damwand, maken we uw damwand grondig schoon met een hogedruk spuit. Zodra de damwanden gereinigd en klaar zijn voor het spuitwerk zorgen we ervoor dat bepaalde gedeeltes worden afgeplakt om ervoor te zorgen dat het eindresultaat er netjes uit komt te zien. We maken gebruik van speciale spuittechnieken waardoor we efficiënt en snel grote oppervlakten kunnen spuiten. Door gebruik te maken van Airless spuittechniek kunnen we een strak en egaal eindresultaat leveren. We brengen de eerste coating laag aan laten dit vervolgens uitharden. Daarna brengen we de twee coating laag aan. Nadat de tweede coating is aangebracht zorgen we ervoor dat de tape en plastic dat gebruikt is voor het afplakken wordt verwijderd.

Uw damwand laten spuiten?

Wij maken graag kennis om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen. De prijs voor het spuiten van damwanden wordt berekende per vierkante meter. Wij komen vooraf vrijblijvend langs om het spuitwerk door te nemen en u advies te leveren. Wilt u een offerte aanvragen? Stuur ons een berichtje of neem direct contact op via 06 – 34 13 03 84.

 

Gerelateerde blogs