Geanodiseerd aluminium herstellen

Zoekt u een specialist die geanodiseerd aluminium kan herstellen? Bij Rannet helpen wij u graag met geanodiseerd aluminium bijwerken en herstellen.

Geanodiseerd aluminium herstellen

Zoekt u een specialist die geanodiseerd aluminium kan herstellen? Bij Rannet helpen wij u graag met geanodiseerd aluminium bijwerken en herstellen.

Herstel van geanodiseerd aluminium

Zoekt u een specialist die geanodiseerd aluminium kan herstellen? Bij schadeservice Rannet bent u aan het juiste adres. Wij hebben de juiste kennis en producten in huis om het geanodiseerde aluminium optimaal te herstellen. Voor het herstel van het geanodiseerd aluminium maken wij gebruik van een zogenaamde herstelcoating. Met deze coating wordt het beschadigde aluminium beschermd tegen oxidatie en kunnen wij de beschadigingen in het geanodiseerde aluminium herstellen.

Inmiddels hebben we voor verschillende bedrijven en particulieren het geanodiseerde aluminium hersteld. Wij werken dagelijks met ervaren vaklieden aan uiteenlopende projecten. Dit doen we met met enorm veel passie en plezier.

Heeft u kozijnen met geanodiseerd aluminium dat schade heeft opgelopen? En wilt u ons inschakelen voor hulp? Neem dan direct contact met ons op. Uiteraard kunt u ook verder lezen voor meer informatie over het herstel van geanodiseerd aluminium door Rannet.

Aluminium kozijnen laten herstellen

Kozijnen van geanodiseerd aluminium hebben veel voordelen te bieden. Aluminium dat geanodiseerd is, is harder dan aluminium dat niet geanodiseerd is. Het resulteert in een slijtvast product dat zeer lang meegaat. Het materiaal is daarom ook ideaal voor kozijnen. Geanodiseerd aluminium wordt niet aangetast door UV-straling en zal niet oxideren. Kozijnen van van geanodiseerd aluminum hebben daarom weinig onderhoud nodig. Echter, ook dit type kozijnen kunnen beschadigingen oplopen. Denk aan deuken, krassen of bouwschade. Wanneer een kozijn beschadigd is, is het belangrijk dat deze op de juiste manier wordt hersteld. Bij uw aluminium kozijnen repareren maken wij daarom gebruiken wij een speciale herstelcoating van de beste kwaliteit. Door deze herstelcoating aan te brengen, is het kozijn weer optimaal beschermd tegen corrosie en weersinvloeden.

Het onderhoud en herstel van een aluminium gevel

Ook voor gevels of gevelplaten wordt regelmatig geanodiseerd aluminium gebruikt. Aluminium dat geanodiseerd is, is harder dan een gecoate of gespoten behandeling. Het resulteert in een slijtvast product dat zeer lang meegaat. Het materiaal is daarom ook ideaal voor gevelbeplating. We zien dan ook steeds vaker dat gevelbeplating wordt gemaakt van geanodiseerd aluminium. Het is belangrijk dat uw gevel in perfecte staat blijft. Schakel daarom een specialist zoals Schadeservice Rannet in.

Wij zullen het onderhoud aan uw gevel op de juiste manier verzorgen. Door een speciale coating aan te brengen, wordt de beschermende laag optimaal hersteld. Na het onderhoud is uw gevel voor lange tijd beschermd tegen oxidatie en andere invloeden van buitenaf. Heeft uw gevelbeplating onverhoopt schade opgelopen? Ook dan kunt u op onze hulp rekenen. Wij verzorgen het herstel van uw aluminium gevel met onze unieke herstelcoating.

Herstel van bouwschade

Schade ontstaat niet alleen op de lange termijn door het gebruik en weersinvloeden. Ook tijdens de bouw kunnen aluminium kozijnen of uw gevels schade oplopen. Wanneer de aannemer verantwoordelijk is voor de schade, dient hij de bouwschades zo snel mogelijk te laten herstellen.

Voor bouwschadeherstel kunt u ook rekenen op Rannet. Wij zullen met de uitvoerder in overleg gaan en een plan maken om de opleverpunten te herstellen. Neem gerust contact op voor de voorwaarden.

Onze werkwijze

Bij schade aan geanodiseerde kozijnen is het belangrijk dit op de juiste wijze te herstellen. Na het aanvragen van een offerte zullen wij met u de werkzaamheden doornemen zodat u niet voor verassingen komt te staan. Wanneer dit akkoord is zullen wij een kleurstaal van het product nodig hebben om onze herstelcoating op te ontwikkelen. Als dit gedaan is kunnen we een afspraak maken voor de reparatie van de geanodiseerde kozijnen.

De werkwijze hiervan is als volgt. Om te voorkomen dat het aluminium in de loop van de jaren gaat oxideren of corrosievorming gaat vertonen is het van groot belang dat het beschadigde blanke aluminium wordt behandeld om weer bestemd te zijn tegen de weersomstandigheden. Wij zullen dit op de juiste manier behandelen met de daarvoor bestemde primers. Vervolgens zullen wij de schade gaan herstellen en is het van belang dat er een strak resultaat wordt geleverd. Wij zullen de herstelcoating aan gaan brengen en ervoor te zorgen dat het resultaat voor de klant weer zoals het originele product is.

Neem contact op met schadeherstelservice Rannet

Wilt u Schadeservice Rannet inschakelen voor het herstel van geanodiseerd aluminium kozijnen of gevelbeplating? Of heeft u behoefte aan meer informatie over onze aanpak? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 06-34130384 of te mailen via info@rannet.nl. Twijfelt u of het aluminium nog hersteld kan worden? Vraag dan om vrijblijvend advies van onze specialist. Indien gewenst kunnen wij zelfs een proefstuk maken op locatie. Schakel ons daarom vandaag nog in voor het herstel van geanodiseerd aluminium.

Veelgestelde vragen omtrent aluminium

Waar kan aluminium niet tegen?

Galvanische corrosie is een veel voorkomende probleem na schade bij aluminium. Er kan oxide ontstaan wanneer het materiaal beschadigd is. Bij Rannet maken we gebruik van hoogwaardig materiaal om te voorkomen dat het aluminium wordt aangetast.

Hoe krijg je aluminium schoon?

Er zijn verschillende manieren om uw aluminium schoon te houden. Geanodiseerd aluminium is een erg harde behandeling en is erg krasbestendig.

Grove vervuiling van de bouw kan in de meeste gevallen gereinigd worden met industrie reinigers op waterbasis. ook mag er gebruik worden gemaakt van lichte schuursponsjes.

Om de kozijnen bij te houden kan er het beste gebruik worden gemaakt van water met een ontvetter en kalk verwijderaar.

Kan aluminium tegen water?

Over het algemeen is aluminium bestendig tegen water. Daarnaast heeft aluminium een uitstekende corrosievastheid, waardoor het een erg duurzaam product is.

 

Kan aluminium worden geverfd?

Er zijn een aantal zaken waar u rekening mee moet houden wanneer u aluminium wilt verven. Dit is niet zomaar een likje aanbrengen. Het is van belang dat er gebruik wordt gemaakt van de juiste producten wanneer u aluminium gaat schilderen. Wij raden aan om dit door een specialist te laten uitvoeren.

De kans op onthechting bij een verkeerde werkwijze is erg groot bij geanodiseerd aluminium.