Keuken spuitwerk

Keuken overspuiten? Schakel Rannet in om uw keuken te laten renoveren! Wij spuiten de keukenfrontjes over in de gewenste kleur. Zo kunnen wij de keuken opnieuw spuiten naar uw wensen.

Keuken spuitwerk

Keuken overspuiten? Schakel Rannet in om uw keuken te laten renoveren! Wij spuiten de keukenfrontjes over in de gewenste kleur. Zo kunnen wij de keuken opnieuw spuiten naar uw wensen.

Keuken laten spuiten

Is uw keuken nog in prima staat? Maar is de kleur niet meer wat u wenst? Of laat de folie van de kastjes los? Het is dan uiteraard zonde om de hele keuken te vervangen. Kies in dat geval voor een keukenrenovatie door Rannet.

Wij zijn in staat om uw keukenkastjes volledig over te spuiten. De kleur die wij gebruiken bepaalt u helemaal zelf. Na een behandeling heeft uw keuken de kleur die aansluit bij uw wensen en ziet hij er weer uit als nieuw. Wilt u ons direct inschakelen voor een keukenrenovatie? Of heeft u behoefte aan meer informatie over onze aanpak? Neem dan contact met ons op en geef uw wensen aan ons door.

Onze werkwijze

Hoe gaan wij precies te werk tijdens een keukenrenovatie? Om de keukenfrontjes te kunnen voorbewerken, worden ze eerst losgehaald van het keukenblok. U kunt dit door de specialist laten uitvoeren, maar u kunt dit zelf ook doen. Daarna wordt de beschadigde verweerde en beschadigde folie verwijdert van de houten planken. De houten planken worden vervolgens voorbewerkt en voorzien van een primer.

Wanneer dit klaar is, worden de frontjes in de spuitcabine gespoten in de gewenste kleur. Na het spuiten laten we de frontjes drogen. Tenslotte kunt u genieten van een prachtig gerenoveerde keuken met een compleet nieuwe uitstraling.

Waarom Rannet?

Uitstraling van uw keuken

Een keuken wordt meestal dagelijks gebruikt. Het is een plek waar geleefd wordt. Uw keuken zal daarom na verloop van tijd beschadigingen oplopen. Geen wonder dat mensen daarom hun keuken laten renoveren. De folie van de keukendeurtjes zal bijvoorbeeld loslaten of de lak verkleurt. Ondanks de beschadigingen en de verkleuringen is de keuken nog niet aan vervanging toe. In dat geval kunnen wij u helpen met een keukenrenovatie. De keukenkastjes worden helemaal overgespoten, zodat ze er weer uitzien als nieuw.

Tijdens de keukenrenovatie worden niet alleen de beschadigingen hersteld, maar heeft u ook de mogelijkheid om de uitstraling van uw keuken compleet te veranderen. U kunt de keuken in vrijwel alle mogelijke kleuren laten spuiten. Laat uw houten frontjes voorzien van een witte hoogglanslak en uw landelijke keuken verandert in een design keuken. Of ga van een pastelkleur keuken naar een stijlvolle zwarte keuken. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Advies van onze specialist

Wilt u uw keuken overspuiten of renoveren? En heeft u besloten om een specialist in te schakelen voor een keukenrenovatie? Maar weet u niet in welke kleur u uw keuken wilt laten spuiten? Of heeft u behoefte aan meer informatie over een keuken renovatie? Dan helpt de specialist van Rannet u graag met advies op maat. Wij van Rannet hebben alle kennis in huis om de renovatie uit te voeren en zijn daarom in staat om u te helpen met het maken van de juiste keuze. Daarnaast geven wij u ook graag meer informatie over onze aanpak, zodat u straks tijdens de renovatie precies weet wat u kunt verwachten. Hulp nodig bij keuken spuitwek? Stuur ons een berichtje of bel ons direct via 06 34 13 03 84