logo rannet

Rannet heeft onlangs met succes een uitdagend project afgerond. Het herstellen van geanodiseerd aluminium op de Fonteinkerk in Voorburg. Dit project omvatte het herstel van bouwschades aan 19 appartementen. Specifiek hebben we meerdere schades aangepakt aan de geanodiseerde kozijnen, die zich in de kleuren C31, C32 en C33 bevonden.

Ons ervaren team van experts heeft met zorg en vakmanschap de herstelwerkzaamheden uitgevoerd. We hebben de beschadigde geanodiseerde kozijnen grondig geïnspecteerd en vervolgens de nodige reparaties uitgevoerd. Hierbij hebben we gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen en moderne technieken om een duurzaam en kwalitatief resultaat te garanderen.

De herstelde schades omvatten onder andere krassen, deuken en verkleuringen. Door onze professionele aanpak en oog voor detail hebben we ervoor gezorgd dat de geanodiseerde kozijnen weer in hun oorspronkelijke staat zijn hersteld. Het resultaat is een prachtig en uniform uiterlijk dat bijdraagt aan de waarde van het gebouw.

Bij Rannet zijn we trots op onze expertise in het herstellen van geanodiseerd aluminium. Of het nu gaat om kleine of grote projecten, we kunnen oplossingen bieden die voldoen aan uw specifieke behoeften. Onze toegewijde professionals staan klaar om u te adviseren en een op maat gemaakte oplossing te bieden die past bij uw budget en tijdschema.

Als u geïnteresseerd bent in onze diensten of meer wilt weten over ons werk, nodigen wij u graag uit om contact met ons op te nemen via info@rannet.nl. We kijken ernaar uit om met u samen te werken aan uw volgende project!

Herstellen van geanodiseerd aluminium