logo rannet

Schade voorkomen aan uw woning of pand

Gevelschadeherstel

Om ervoor te zorgen dat uw woning of pand is goede staat blijft is het van belang om schade te voorkomen. Door bepaalde omstandigheden kan uw woning of pand beschadiging oplopen. Om die reden is het goed om u daarop voor te bereiden. We geven graag een aantal tips.

Voorkomen is beter dan genezen

Iedereen wilt schade voorkomen. We zien vaak dat mensen zich tegen schade verzekeren omdat de kans aanwezig blijft dat er schade ontstaat aan een woning of pand. Om schade te voorkomen is het allereerst is het van belang dat uw woning of pand goed onderhouden wordt. Houd uw ramen en deuren schoon. Denk bijvoorbeeld aan uw aluminium kozijnen schoon houden. Dit doet u om te voorkomen dat u nieuwe kozijnen moet plaatsen of een specialist moet inschakelen voor aluminium kozijnen repareren.

Laat inbrekers buiten de deur! Door gebruik te maken van sterk materiaal voorkomt u schade door inbraak. Over het algemeen zijn aluminum kozijnen het beste om inbrekers tegen te houden. Ook bij houten en kunststof kozijnen is het van belang om alles goed te onderhouden, waardoor het voor inbrekers moeilijk wordt om schade aan te brengen.

Ook in de bouw zien we nog regelmatig schades voorbij komen. Dit gebeurt vaak tijdens het bouwproces. Om de schade tijdens de bouw te voorkomen raden wij aan om gebruik te maken van beschermfolie. Deze folie wordt opgespoten en droogt uit tot afpelbare folie. Met de inzet van deze beschermfolie kunt u beton, aluminium, pvc-profielen, glas en andere materialen beschermen.

Specialist in schadeherstel

Bij Rannet houden wij ons dagelijks bezig met het herstellen van uiteenlopende schades aan woningen en bedrijfspanden. Zo zijn we gespecialiseerd is bouwschadeherstel, gevelschadeherstel en spuitwerk. Naast dat we u graag adviseren bij het voorkomen van schades bieden we uiteraard hulp bij het herstellen van uw schades.

Rannet al specialist inschakelen voor het herstellen van uw schades? Wij staan graag voor u klaar. U kunt een afspraak met ons maken door te bellen naar 06-34130384 of te mailen via info@rannet.nl. Twijfelt u of uw materialen hersteld kunnen worden? Wij geven u graag vrijblijvend advies. Voor ons is geen schade te gek.

Gerelateerde blogs